Öne Çıkanlar Binali Yıldırım banknot
banner797

Samsun'da hava durumu nasıl olacak

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre,Batı Karadeniz , Orta ve Doğu Karadeniz, Bölgemizin kıyı kesimlerinde genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerin az bulutlu geçmesi beklenmektedir. iç kesimlerde, Buzlanma ve don olayı olayı beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: 4 ila 7 derece dolayında artması beklenmektedir.

RÜZGAR: Güneybatıdan (lodos) hafif ve orta kuvvette; kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklenmektedir.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI : Rüzgarın kıyı kesimlerde güneybatıdan (lodos) yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara ( ağaç ve ve direk devrilmesi, çatı uçmesı, ulaşımda aksamalar, soba ve baca gazı zehirlenmesi vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BUZLANMA VE DON UYARISI : Bölgemiz iç kesimlerin genelinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara ( ulaşımda aksamalar, zirai don vb ) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; Orta Karadeniz'in kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ'İN DOĞUSUNDA FIRTINA UYARISI :Rüzgarın; günün ilk saatlerinden itibaren Kastamonu kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın; öğle saatlerine doğru etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
 

İlçe Beklenen Hava En Düşük  (°C)En Yüksek  (°C)

Samsun Parçalı ve çok bulutlu. 13

19 Mayıs Parçalı ve çok bulutlu. 13

Alaçam Parçalı ve çok bulutlu. 13

Asarcık Parçalı ve çok bulutlu. 7

Ayvacık Parçalı ve çok bulutlu. 11

Bafra Parçalı ve çok bulutlu. 11

Canik Parçalı ve çok bulutlu. 12

Çarşamba Parçalı ve çok bulutlu. 12

Havza Parçalı ve çok bulutlu. 7

Kavak Parçalı ve çok bulutlu. 8

Ladik Parçalı ve çok bulutlu. 6

Salıpazarı Parçalı ve çok bulutlu. 12

Tekkeköy Parçalı ve çok bulutlu. 12

Terme Parçalı ve çok bulutlu. 13

Vezirköprü Parçalı ve çok bulutlu. 10

Yakakent Parçalı ve çok bulutlu. 13

Ladik Kayak M.Parçalı ve çok bulutlu. 1

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraHAVA DURUMU
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.