Öne Çıkanlar Binali Yıldırım banknot
banner798

Samsun'da havalar yağışlı ve kapalı olacak

Meteroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Samsun genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Samsun'un doğusu ile Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarında, önemli bir değişiklik beklenmiyor, kasım ayı ortalaması civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın; kuzey ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta, kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Samsun'un doğusu ile Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (20-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb. gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarılarında bulunuldu.

Samsun Bölgesinin kıyı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60km/sa) esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Anahtar Kelimeler:
SamsunHAVA DURUMU
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.