Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner797

Samsun'da kendini savcı olarak tanıtan şüpheli yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde Telefon üzerinden kendisini polis - savcı olarak tanıtan, mağdurdan 300 bin lira altın ve parasını alan şüpheli gözaltına alındı.

Zeytinlik Mahallesinde mağdur H. I. K., "Telefon üzerinden kendisini polis - savcı olarak tanıtan şahsın kimlik bilgileriniz suçta kullanıldı. Şüphelilere operasyon yapacağız şeklinde söylemlerine inanıp, iİkametine gelen ve 300 bin lira değerinde altın ve parasını elden alarak dolandırıldı.

İhbarı değerlendiren ekipler, yapılan teknik takip sonucunda S. A.'yı (28) İlkadım ilçesinde saklandığı yerde gözaltına aldı.

Şüphelinin üst aramasında, 9 adet bilezik, 14 adet yüzük, 9 adet kolye ucu, 7 adet küpe, 4 adet bileklik, 27 adet saat, bin 175 Türk Lirası, 195 Arabistan Riyali ele geçirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan soruşturmaya başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunIlkadımAsayiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.