Öne Çıkanlar Salı Altyapı
banner798

Samsun'da Mercek 2 operasyonunda 55 kişi yakalandı

Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Şehit Uzman Jandarma Serdar DAĞ JASAT Mercek-2 operasyonlarında 55 kişi yakalandı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı, Şehit Uzman Jandarma Serdar DAĞ JASAT/Mercek-2 Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik  Operasyon için düğmeye bastı.

Yapılan eş zamanlı operasyonlar kapsamında, 13 Yıl 6 Ay “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama.,6 Yıl 3 Ay “ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma.,5 Yıl 6 Ay “Silahla Yağma “ , 5 Yıl “Çocuğun Cinsel İstismarı”, 3 Yıl 9 Ay “ Kasten Yaralama.,3 Yıl 1 Ay “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak., 3 Yıl “Tehdit.” , 2 Yıl “Hırsızlık .”, Suçlarından kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahısların da aralarında bulunduğu toplam 55 kişi saklandıkları yerde yakalandı.

Jandarmada işlemleri tamamlanan 55 kişiden 23’ü sevk edildiği makamca tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.