Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner798

Samsun'da Türk Okçular yarıştı

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu120 kulüpten 810 sporcu Samsun'da yarıştı

Samsun Valisi  Zülkif Dağlı, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından 120 kulüpten 810 sporcunun katılımıyla İlkadım Okçuluk Salonunda düzenlenen Büyükler Salon Türkiye Şampiyonasının ödül törenine katıldı.

2 gün süren şampiyonada dereceye giren sporculara ödüllerini AK Parti İstanbul Milletvekili Sn. Dr. Ravza Kavakcı Kan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve TGTOF Başkanı Cengiz Toksöz ile birlikte veren Samsun Valisi, milli ve manevi değerlerimizi ulusal ve uluslararası seviyede tanıtarak, Geleneksel Türk Okçuluğunun yaygınlaştırılması, yeni nesillere aktarılması ve gelecekteki okçuluk faaliyetlerinin güvence altına alınması noktasında önemli bir misyon üstlenen organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, sporcularımızı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.