Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner797

Samsun'da Zafer Partisi istifa edip, Cumhur İttifakına desteklediklerini açıkladı

Samsun'da Zafer Partisi ilçe Başkanı ve kurucu üyesi Fuat Acar ve beraberindekiler Cumhur İttifakını destekleyeceklerini açıkladıktan sonra, Zafer Partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

Zafer Partisinden istifa eden ilçe Başkanı Fuat Acar yaptığı açıklamada,”Kurucu ilçe Başkanı olarak severek kurduğumuz partimizden istifa ederek Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz. 19 Mayıs ilçemizde, 15 Ay önce partimizi kurduk, üyelerimiz milli duygularla toplandık. En son güne kadar Zafer Partisine çalıştık.Ama gördük ki, Zafer Partisi Genel Başkanı son dönemlerde vermiş olduğu açıklamalar Parti tüzüğüne ve bize ters geldi. “ dedi.

Bizler milletçi ruhla çıkmış olduğumuz yolda inandıklarımız bizleri yarı yolda bıraktığını söyleyen Acar, Ümit Özdağ’ın Millet İttifakı adayı ile hareket ederek Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermesi, bizlere yanlış gelmiştir. Çünkü biz bu yol çıkarken tarafımız yoktu. Gördük ki, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, söylemlerinin dışına çıkarak Kılıçdaroğlu’na destek verdiğini belirtti.

Oysa, Ata İttifakı adayı Sinan Oğan Cumhur İttifakını destekliyor, oyların büyük çoğunluğunu Oğan aldığını ifade eden Fuat Acar,” Bizler şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayacağız, Devletin Milletimizin bekası için sandığa gideceğiz. Terör örgütlerinin siyasi uzantıları ile iş birlikçi olan Millet İttifakına verecek bir tane oyumuz yok. Cumhur İttifakı adayı Sayın Cumhurbaşkanı adayı sonuna kadar destekleme kararı aldık ve Ak Parti’ye toplu olarak geçtik.” Dedi.

Ak Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı Fatih Seven, Değerli hemşerilerimiz son bir gün kaldı, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna gidiyoruz, bütün gayretimiz sayın Cumhurbaşkanımızın balkon konuşması yapa bilmemiz için, güçlü bir 19 Mayıs ilçesinden destek vermek, inanıyoruz ki, yarın sandıklara sahip çıkarak, hedefimiz olarak yüzde 80 hedefine ulaşacaktır bu vesile ile Ak Parti ve Cumhur İttifakımıza katılan başta Zafer Parti ilçe Başkanı Fuat Acar beye, yönetim kurulu üyelerine davamıza hoş geldiniz şeref verdiniz. “dedi .

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Zafer Partisi başkanı ile yönetim kurulu ve üyeleri sağ duyulu davranarak, Cumhur İttifakına destek vermiş olup aynı zamanda partimize üye olmuşlardır. Bu davranışı gizli de yapa bilirlerdi. Kendilerine bu davranışlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.

Zafer Partisinden istfia ederek Ak Parti’ye geçen Partililere, üye rozetini Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven ile 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu taktı

Anahtar Kelimeler:
19 MayısZafer Partisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.