Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner798

Samsun Merkez, Gıda Ve Kavak (Osb) Toplantısı Valimiz Sayın İbrahim Şahin’in Başkanlığında Yapıldı


Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN’in başkanlığında valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen Samsun Merkez Organize Sanayi Bölgesi, Gıda Organize Sanayi Bölgesi ve Kavak Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısında, Temmuz-Ağustos 2016 dönemi denetim kurul raporunun sunulması ve gündemdeki diğer maddeler görüşüldü.

Toplantının sonunda Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN, emekliye ayrılan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Koray YAVUZ’a vermiş olduğu hizmetlerin anısına teşekkür plaketi verdi.

Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN başkanlığında gerçekleştirilen Samsun Merkez Organize Sanayi Bölgesi, Gıda Organize Sanayi Bölgesi ve Kavak Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısına ayrıca, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı ve Vali Yardımcısı Haluk ŞİMŞEK, Kavak Kaymakamı Mevlüt ŞEKERCİ, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim KÜÇÜK, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan TOGAR, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki MURZİOĞLU ile müteşebbis heyeti kurul üyeleri katıldı.  

Anahtar Kelimeler:
SamsunToplantı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.