Öne Çıkanlar SAFFET SANCAKLI TÜGİK
banner798

Samsun Valisi Gazeteciler gününü kutladı

10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı Kanun ile yürürlüğe girerek basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutlamaktayız.

Zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde günün her saatinde haber peşinde koşan basın mensuplarımız, toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da kamuoyunun vicdanını temsil ederek halkımızın talep ve beklentilerini yansıtmakta ve önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

Demokrasinin gelişmesinde ve toplumsal bilincin oluşturulmasında değerli katkıları bulunan, zaman mefhumu tanımadan büyük bir fedakarlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.

Bununla birlikte şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda gelişmesi için yürütülmekte olan çalışmaların paylaşılmasında ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de yerel basının katkısı büyüktür.

Gazetecilerin çalışma hayatlarını rahat bir şekilde idame ettirmelerini toplumun bir gereği olarak gören ferasetle onların bu görevleri yerine getirirken yaptıkları çalışmalara yardımcı olmak da hepimizin vazifesidir. 

İlimizde kamuoyunun gözü kulağı olan, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile görev yapan tüm basın çalışanlarına teşekkür ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor ve esenlikler diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
SamsunValiZülkif Dağlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.