Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner798

Samsun ve Bölgelerinde hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçmesi beklenmektedir. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadiseleri görülmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU 0°C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu

DÜZCE 2°C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

SİNOP 7°C, 12°C

Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK 3°C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AMASYA 1°C, 16°C

Parçalı bulutlu

SAMSUN 3°C, 12°C

Parçalı bulutlu

TOKAT 1°C, 14°C

Parçalı bulutlu

TRABZON 4°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu

Karadeniz'de Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde batısı yer yer puslu; Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren doğusu kuzeydoğudan; Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m; Görüş: İyi, pus anında orta.

Anahtar Kelimeler:
HAVA DURUMU
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.