Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner798

Samsun'da Afet Kriz Yönetimi toplantısı

Karla Mücadele ve Afet Kriz Yönetimi Değerlendirme Toplantısı, Samsun Valisi Zülkif Dağlı'nın başkanlığında, Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Havza ve Kavak Kaymakamları, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Son yılların en yoğun kar yağışıyla birlikte Büyükşehir Belediyemiz, Kaymakamlıklarımız, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğümüz, ilçe belediyelerimiz, kolluk birimlerimiz, Kızılay ve sivil toplum kuruluşlarımızın Valiliğimizin koordinasyonunda yürüttüğü çalışmaların değerlendirildiği toplantıda ilgili tüm kurumların tecrübe paylaşımında bulunduğunu belirten Sayın Valimiz, aynı durumla tekrar karşılaşılması halinde yapılması gerekenlerle ilgili planların bu doğrultuda revize edileceğini söyledi.

Samsun  Valisi, karla mücadele sürecinde yolların trafiğe açık bulundurulması, güvenli trafik akışının sağlanması, yolda kalanlara kumanya dağıtılması, hasta vatandaşlarımızın hastaneye ulaştırılması, sokak ve yaban hayvanlarının beslenmesi, su ve elektrik kesintilerinin giderilmesi noktasında 7/24 esasına göre gerektiğinde günlerce ailelerini dahi görmeden fedakarca görev yapan tüm personelimize ve imkanlarını seferber eden belediyelerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.