Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner798

Şehidimiz Satılmış Şahin Dualar ile anıldı

Tunceli ili Nazimiye İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini ifa ederken 23 Nisan 1995 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan J.Komd. Onb. Satılmış Şahin şahadetinin 24. Yılında Bafra Şehitliğinde kabrinin  başında dualarla anıldı.


Şehit  J. Komd. Onb. Satılmış Şahin’in anma törenine bir önceki Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Müftü Vekili Cevahir Aydın,Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, Türk Diyanet Vakıf Sen. Bafra İlçe Başkanı Asım Kalyoncu,Türk Eğitim Sen. Bafra İlçe Başkanı Hakan Eroğlu, Doğanca Ortaokulu Müdürü Bayram Demirtaş,Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin,  derneğin üyeleri ve şehidin yakınları  katıldı.

Türk Diyanet Vakıf Sen. Bafra İlçe Başkanı Hal Cami imamı Asım Kalyoncu hocanın okuduğu Yasini Şerif’in  ardından Bafra Müftü Vekili Cevahir Aydın’ın yaptığı  dua ile program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.