Öne Çıkanlar Yaşar Saydam başdanışman alev dedegil
banner798

Ufuk Saral'dan Haber Ovası'na ziyaret

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday A“Bafra’ya Ufku geniş ufuklar lazım.” dayı Ufuk Saral, Samsun Ajans Medya Grubu, Orta Karadeniz’in sesi HaberOvasi.com’un imtiyaz sahibi Adem Dilek ile Genel Haber Koordinatörü Emre Dilek’i çalışma ofislerinde ziyaret etti. 

Ziyarette konuşma yapan Aday Adayı Ufuk Saral şu açıklamalara yer verdi, “ 30 yıl boyunca Doğru Yol Partisinde görev yaptım. Bunun 20 yılı belediye başkanlığı ile geçti ve emekli oldum. Benim kotluk sevdam yok. Koltukta oturan bir belediye başkanı olmayacağım. 30 yıllık siyasi becerilerimi Bafra için kullanmaya geliyorum.” Dedi. 

Hedefimiz yüzde 82 oy ile, 82 plakayı Bafra’ya takmaktır.

Başkan Aday adayı Ufuk Saral,” Cumhurbaşkanımız halka karşılığı olmayanı aday yapmayacağız, lafı üzerine çıktığımız bu yolda halkta karşılık gördüğümüze inandığım için buradayım. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bize adaylık verirse hedefimiz yüzde 82 oy almaktır. Bizler partimizi herkesle herkesimle birleştirmeye geliyoruz. Alınan oylarla Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz. Bunun sebebi ise Bafra’nın il olması konusunda, 82 plakayı Bafra’ya takmaktır. 

“Bafra’ya Ufku geniş ufuklar lazım.”

 Öncellikle Bafra’yı zenginleştirmek, Bafra’ya küskün olan iş insanlarını, tekrar bölgemize kazandırmak, teşvik konusunda, Bafralı iş insanlarını sahaya çekerek Bafra’yı zenginleştirmek zorundayız. Bunu yapamazsak Bafra Belediyesi sınıfta kaldır, biz sınıf atlatmaya geliyoruz” “Bafra’ya Ufku geniş ufuklar lazım” Bafra bu ufka sahip,Tarım ve Turizm  alanlarında çok ciddi projelerimiz var, bu projeleri hayata geçireceğiz, Eğer göreve gelirsem Belediyemizin yarım kalan hiç işi kalmayacak,bunun sözünüde sizlerin aracılığı ile söz veriyorum. Misafirpeliğinizden dolayı Sam Ajans medya gurubuna teşekkür ederim”şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunUfuk SaralAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.