Öne Çıkanlar Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği uyuşturucu
banner797

Vekil Köktaş Alanya ve Gazipaşa İlçe Kongrelerine katıldı

 Teşkilat çalışmaları kapsamında ilçe kongrelerinin hazırlıklarını yapmak üzere Koordinatörü olduğu Antalya'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, bugün gerçekleştirilen Alanya ve Gazipaşa İlçe Kongrelerine katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, koordinatörü olduğu Antalya ilinin Alanya ve Gazipaşa ilçe kongrelerine katılarak divan başkanlığı görevini yaptı.

Yoğun bir katılım ile bayram havasında gerçekleyen Alanya ve Gazipaşa İlçe Kongrelerinde partililere seslenen Milletvekili Köktaş, "2001'de halkın içinden çıkan hizmet sevdalılarıyla yola çıkan AK Parti, o tarihten itibaren teşkilatlarını yenilenerek, tazelenerek gücüne güç katarak ilk günkü heyecanı ile birlik ve beraberlik içinde milletin çizdiği yolda Türkiye'yi bugünlere taşıdı." dedi.

Milletvekili Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü:"AK Parti iktidarları ile birlikte ülkemiz çok büyük bir dönüşüm ve gelişim kaydetti. Gelecek yıllara, genç nesillere yeni bir Türkiye'yi teslim etmek üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Her alanda yaptığı başarılı hizmetler ve yatırımlarla Türkiye çağ atladı. Bu başarıların mimarı milletin duasını ve desteğini alan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarıdır. İnşallah bundan sonraki süreçte de, 2019'da başlayacak yeni yönetim tarzıyla birlikte geçmiş 15 yılda yakaladığımız sürecin, önümüzdeki 15 yılda da 2 kat ve daha fazlasını elde edeceğimiz bir hizmet sistemiyle ülkemizi dünya da hak ettiği noktalara hep birlikte taşımanın gayreti içinde olacağız" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.