Öne Çıkanlar Haluk Bülbül Yeniden Refah Parti
banner797

Vekil Köktaş Çarşamba ve Atakum`da Halkla Buluştu

 Artık Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, son 15 yılda elde edilen başarıların, hizmetlerin kat kat artarak devam etmesi için yeni bir sistemin şart olduğunu, bununda yolunun Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden geçtiğini söyledi.

Milletvekili Köktaş ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarının bayramını da kutladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında Atakum ve Çarşamba ilçelerine bir dizi programlar gerçekleştirdi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Milletvekili Köktaş, ''Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, hayatlarını hayat kurtarmaya vakfetmiş, gayeleri insanı yaşatmak olan tüm hekimlerimizi ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı kendilerine teşekkür eder, başarı ve mutluluklar dilerim.'' dedi.

Atakum ilçesi Büyükkolpınar ve Yeşildere mahalle sakinlerinin katılımıyla Onur Sitesinde halk buluşması gerçekleştiren Milletvekili Köktaş, daha sonra Bizim Artvinliler Derneği'nin misafiri oldu.
Gösterilen ilgi, alaka ve desteğe çok teşekkür eden Milletvekili Köktaş, son olarak yeni göreve gelen Atakum İlçe Teşkilatı yönetimi ile biraraya geldi. Yeni İlçe Yönetim Kurulu'nu tebrik eden Milletvekili Köktaş, çalışmalarında başarılar diledi.
Milletvekili Köktaş ayrıca Çarşamba ilçesinde mahalle Muhtarları ve ilçe Zıraat Odası Yönetimi ve üyeleriyle sabah kahvaltısı yaptı.

BAKAN SOYLU SAMSUN'A GELİYOR
Milletvekili Köktaş, bir dizi programlar gerçekleştirmek üzere Samsun'a gelecek olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 14 Mart salı günü saat 14.00 de Bafra ilçesi teşkilat binası önünde , 16.00 da ise Çarşamba Belediye Meydanında vatandaşlarla bir araya geleceğini belirterek, hemşehrilerini mitinglere davet etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, son günlende Avrupa ülkelerinin Türk Bakanları'na yaptığı demokrasi dışı tutumları için, "Büyüyen, kalkınan, güçlenen Türkiye ile sıkıntıları var. Avrupa onun için korku içinde ne yapacağını bilmez halde" dedi.

Avrupa ülkelerinin sergilediği bu çirkefliğin, en temel hukuk ve diplomasi kaidelerini ayaklar altına alındığına dikkat çeken ve tutumu bir kez daha nefretle kınayan Milletvekili Köktaş, "Dünyaya sözde demokrasi dersi vermeye kalkan Avrupa bir korku içinde ne yaptığını bilmiyor. Haydutluğa kadar varan bu tavırları, Avrupa'da yükselen ırkçılığın, İslam düşmanlığının sadece birer işaretidir. Şunu herkes bilmelidirki yapılanların cevabı en sert şekilde verilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Artık Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını belirten milletvekili Köktaş, son 15 yılda elde edilen başarıların, hizmetlerin kat kat artarak devam etmesi için yeni bir sistemin şart olduğunu bununda yolunun 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında geçtiğini söyledi.

Gerçekleştirilen programlara Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Bizim Artvinliler Derneği Başkanı Levent Ertürk, esnaflar, vatandaşlar ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.