Öne Çıkanlar Salı Altyapı
banner798

Yavuz Anuk,1989 Yılındaki Acımız Hala Taze

Milliyetçi Hareket Partisi İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, Samsunspor'un 20 Ocak 1989'da geçirdiği trajik kaza dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayımladı. Yavuz Anuk, Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün Havza yakınlarında meydana gelen kazanın üzerinden 35 yıl geçmiş olmasına rağmen, o günkü acının hala taze olduğunu belirtti.

Yavuz Anuk, Malatyaspor maçına giderken gerçekleşen kazada hayatını kaybeden 5 kişinin ardından Türk spor tarihine kara bir sayfa olarak geçen bu olayın, Samsun ve Türk futbolu için hala derin bir üzüntü kaynağı olduğunu ifade etti. Başkan Anuk, "35 yıl önce yaşanan bu acı olay, şehrimizin ve spor camiamızın hafızasında hala taze bir yara olarak duruyor. Unutulmamalıdır ki büyükşehir olmak, sadece isimle değil, her alanda başarılar ve anılar biriktirmekle mümkündür" dedi.

Samsunspor'un Türk spor tarihindeki önemine vurgu yapan Anuk, kulübün geçmiş başarılarına daha fazla vurgu yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Anuk, "Samsunspor, Türk futboluna değerli sporcular kazandırmış, önemli başarılar elde etmiş bir kulüptür. Bu başarılar, geçmişte olduğu gibi bugün de gururla anılmalı ve önümüzdeki süreçte artarak devam etmelidir" diye ekledi.

Yavuz Anuk, 20 Ocak 1989'da hayatını kaybeden Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Tomiç ve şoför Asım Özkan'ı rahmetle anarak, ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.