Öne Çıkanlar Samsun Kızılırmak Deltası Kuş cenneti
banner798

Yılmaz, Çarşamba ve İlkadım ilçelerini ziyaret etti

AK Parti ilçe binasında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Yılmaz, ilçe başkanı İsmail Yaman 'dan parti çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra, Belediye Başkanı Halil Akgül'ü makamında ziyaret eden Yılmaz, istişarelerde bulundu. Vatandaşlarla selamlaşan milletvekili Yılmaz, ilçede yürütülen projeleri yerinde inceledi.

Açıklamalarda bulunan Yılmaz, il genelinde büyük bir koordinasyon içerisinde çalışmaların yürütüldüğünü, ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet ağının başarı ile uygulandığını söyledi. İlçe gezilerinde teşkilat, belediye ziyaretleri gerçekleştirerek istişarelerde bulunduklarını ifade eden Yılmaz, özellikle vatandaşların talep ve önerinin öncelikli olduğunun altını çizdi.

"SORUNLARI ÇÖZECEK YİNE AK PARTİ'DİR"

Son dönemde özellikle Dünya'daki gelişmelere bağlı olarak ortaya çıkan pahalılıkla mücadele konusunda halkın üzerindeki yükün azaltılması için önemli adımların atıldığını belirten Yılmaz, "Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları yakinen takip ediyoruz. Allah'ın izniyle bu süreci Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ortaya konulan çalışmalarla aşacağız. En son temel gıda ürünlerinde KDV oranı yüzde 8'den yüzde 1'e indirildi. Ayrıca, tüm illerimizde fırsatçılık yaparak fahiş fiyatlarla halkımıza yük yüklemek isteyenlerle de mücadele sıkı bir şekilde devam ediyor. Şuan en önemli önceliklerimizden biri de ekonomi. 20 yılda başarı hikayelerini ortaya koyan AK Parti, pandemi ile başlayan olumsuz etkilerin halkımıza yansımalarının en aza indirilmesi için tüm önlemler alınıyor. Bu süreci el ele birlikte aşacağız. Bizler sorunları halının altına süpürerek günü kurtarmak isteyen zihniyetlerle hep mücadele ettik. Her sorunu Allah'ın izniyle devletimiz çözmüştür, çözecektir. Esnafımızın, yatırımcılarımızın, vatandaşlarımızın her daim yanandayız." diye konuştu.

"HER ZAMAN SAHADAYIZ"

Teşkilatların 2023'e odaklandığının altını çizen Yılmaz, "Bu süreçte tüm dava arkadaşlarımızla Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği yol haritasında çok çalışarak hedeflere odaklanacağız. Sahadayız, halkımızın yanındayız. Gönlünü bu davaya vermiş arkadaşlarımızla, kapı kapı dolaşarak her bir vatandaşımıza ulaşacağız. Anlatacağız, AK Parti'nin Türkiye'ye kazandırdıklarını, yatırımlarını, projelerini, gelecek hedeflerini. Hiç bir karalama kampanyasına müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

Yılmaz, Çarşamba ve İlkadım ilçelerinde de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.