Öne Çıkanlar SAFFET SANCAKLI TÜGİK
banner798

Yusuf Ziya Yılmaz Bafra'da muhalefete yüklendi

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe binasında partililerinle buluşarak, kurban bayramlarını tebrik etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ilçe başkanlığında şu ifadelere yer verdi;

Yusuf Ziya Yılmaz, “14 Mayıs ile 28 Mayıs günleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu sahneye davet ederken Sayın Cumhurbaşkanımız diyerek sahneye davet ediyorlardı, o belediye başkanı tipleri de sayın Cumhurbaşkanı yardımcılarımız diyerek sahneye davet ediyorlardı. Şimdi bunların lakapları bir birine hep karıştı. Şimdi ise Cumhurbaşkanımız diyerek çağırdıkları Kılıçdaroğlu’nu parti başkanı olarak layik görmüyorlar, diyorlar ki o girdiği bütün seçimleri kaybetti. Onlar şimdi bir birleriyle böyle uğraşıyor.” Dedi.

Eylül Ayında Yerel seçimler olağan kongresi olacağını da söyleyen Yusuf Ziya Yılmaz, bizlerin Eylül ayında teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız, olağan üstü kongremizi yapacağımızı duyurdu, yenilenme ihtiyacını seçimi kazanmış bir iktidar partisi duyuyor, biz 2024 ve onu takip eden süreç içerisinde sorumluluk taşıyan bir siyasi hareketiz, yenilenelim ve geleceğe daha hızlı ve yeni bir enerji ile koşalım diyoruz, muhalefet yenilmiş, darma duman olmuş, yenilik var mı, yok mu onu tartışıyorlar, 1391 belediyenin 808 tanesi bizde, bizler illerde ve ilçelerde tempomuzu giderek artıran tempo ile işe koyulacağız. CHP’nin Türkiye genelinde 250 belediyesi var. Adamlar değişim gerekli mi gereksiz mi diyerek tartışılıyorlar, biz seçimin galibiyiz 808 belediye bizde oturalım az dinlenelim demiyoruz. Yenilenelim tazelenelim yeni enerji ile daha fazla koşalım diyen bir siyasi anlayışın mensuplarıyız.”

Kuran-ı Kerim’e çirkin saldırı ile ilgili konuşan Yusuf Ziya Yılmaz, Peygamber efendimiz Mekke’yi fetih ettiğinde yeni atamalar yapılacaktı, emniyetten sorumlu kim, tarımdan sorumlu kim bunların hiç birine önem verilmiyordu, tek bir yere çok önem veriyorlardı, acaba Kabe’nin muazzamın anahtarını efendimiz kime verecek. Kabe Muazzamın anahtarı içinde putlar var, Hz. İbrahim’in Cenabı Allah’ın bizlere hatırası olan bu mübarek mescidin teslim ettiği kişi en güvendiği adamı olması lazım. Herkes bunu merakla bekliyor efendimize kimse bunu soramıyor. “

Yusuf Ziya Yılmaz, bizim Kur-anı Kerim’mizi yakan, o tiniyetsizlerle bizim aramızdaki fark, hala o ailede anahtar, Mekke’nin anahtarını gel buraya diyerek teslim ettiği kişinin sülalesinin bu güne kadar gelen varislerinin emanetinde anahtar, müşriklerin zamanında Kabe’nin içerisindeki butların ziyaretine gidildiği butlar için kurbanlar kesildiği, Kabe’nin anahtarını taşıyan kişi adaletini ve dürüstlüğünü ve o görevini güzel yaptığına inandığı o zamanki müşrik olan Osman Bin Talha’ya vereceğim demiş, çağırmış ve Kabe’nin anahtarını sen buranın girişini çıkışını tertip ettiğin diyerek ve o aileye veriyor. Sonra efendimiz Hz. Muhammed diyor ki,’Bu anahtarı bu aileden alan bizden değildir.’ Diyor. O gün bugündür o anahtar o ailenin elinde, bunlarda bizim Kur’an-ı Kerim’imizi yakıyorlar ahlaksızlar, ne kadar farkımız var onlardan, bu dinin mensuplarıyla onların tihniyetleri arasında farkı güzel anlatan bir hikaye olduğu için anlattığını söyledi.

İlçe Parti binasıda, Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,il ve ilçe yönetim üyeleri ile partililer vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.