Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner798

Zafer Teke İstifa Etti

Samsun Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor yaprak dökümü devam ediyor hafta içi Termespor maçı öncesi Kulüp başkanı Fatih Yıldız' ın istifasından sonra şimdi de Termespor maçında sonraTeknik Direktör Zafer Teke görevinden  istifa etti 

2021 - 2022 Süper Amatör sezonuna  yeni umutlarla başlayan 1930 Bafraspor Takımı Zafer Teke' ye emanet etmişti. 

Alınan mağlubiyet sonrası Zafer Teke  kendi sosyal medya hesabında bu gün itibarıyla 1930 Bafraspor Teknik Direktörlük görevinden istifa ettiğini ayrıldığını duyurdu. Asıl bu kararı Playy offa kaldıktan sonra aldığını ama sürecin buraya kadar geldiğini bundan sonra bu görevden ayrıldığını belirten bu zor kararı  aslında Playy - offa  çıktığımızda vermiştim. Yönetime de söylemiştim. Ama onlar kabul etmedi görevinin başında ol diye destek verdiler.Çok  Teşekkür ediyorum.  Ama bundan sonra  artık  olamayacağını  kendilerine ilettim.

Teke, Bafraspor  diye bir şey  olmazdı. Yardımcı antrenör hocam Mustafa Kurt  ile ben ne  sıkıntılarla bu  günlere  geldik ama  başaramadık büyük Bafraspor  taraftarlarına çok  teşekkür ediyorum. Onlarda  şu kötü günlerde Bafraspor' a  destek  oldular herkes  hakkını helal etsin. Bizler gidiciyiz ama  Bafraspor her zaman  kalıcıdır. 


Bundan sonrada dışırıda da  olsam Bafraspor  benim yaşam  bicimimdir  tekrar  her kese  teşekkür  ediyorum  ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BafrasporBafraspor Istifa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.