Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner798

Zülkif Dağlı Görevli bayan personelini ağırladı

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Samsun Valiliğine bağlı iç birimlerde görev yapan kadın yönetici ve personeli makamında ağırladı.

Hem iş yerlerinde hem de evlerinde üstlendikleri sorumluluk ve fedakarlıklarıyla kadınların birer özveri, başarı ve şefkat timsali olduğunu belirten Samsun Valisi Zülkif Dağlı,"Toplumumuzun temel yapısını oluşturan ve ailenin en önemli unsuru olan siz kıymetli kadınlarımız, aynı zamanda yaptığımız işlerin ve kurumlarımızın yürüttüğü hizmetlerin niteliğini ve kalitesini de dokunuşlarınızla şekillendiriyorsunuz. Toplumsal, ekonomik ve siyasal alanlar başta olmak üzere hayatımızın her alanını ve anını güzelleştirerek, desteklerini bizden hiç bir zaman esirgemeyen siz kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun8 MartSamsun Valisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.