Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner798

Zülkif Dağlı İl Göç İdaresini ziyaret etti

Samsun İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyaret ederek, göçmenlere uygulanan ikamet, adres güncelleme ve sınır dışı işlemlerini yerinde inceleyen Samsun Valisi Zülkif Dağlı, göçmenlere yönelik yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında İl Müdürü Zafer Çolak'tan bilgi aldı.

Aziz milletimizin, şanlı tarihimizin her döneminde mazlum ve ihtiyaç sahibi olanlara hiç bir menfaat gözetmeden yardım elini uzattığını ifade eden Zülkif Dağlı, İl Göç İdaresi Müdürlüğümüzün de ülkemizin bu tarihsel birikimi ile ulusal ve uluslararası mevzuat çerçevesinde yabancıların göç alanına ilişkin tüm iş ve işlemlerini insan odaklı milli politikalarla yürüttüğünü, karşılıklı uyumlarını sağlamak için gayret gösterdiğini söyledi.

Samsun Valisi DAĞLI, daha sonra, projesini bizzat hazırladığı ve 2021 yılı Ocak ayında hizmet vermeye başlayan Kardeşlik, Akrabalık, Dayanışma ve İletişim Merkezi'ni (KADİM) de ziyaret ederek, KADİM Koordinatörü Gürhan Kazanhan'dan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunValiZülkif Dağlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.