Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner798

Akşener, Tek aday olarak girecek
İP Parti Genel Sekreteri ve Sözcüsü Aytun Çıray, İyi Parti Başkanlık Divanı toplantısında, Genel Başkan Meral Akşener'in olağanüstü kongrede "delegelerin önerisiyle" yeniden ve tek genel başkan adayı olarak gösterilmesi kararının teyit edildiğini belirtti.

Çıray tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İyi Parti Başkanlık Divanı, bugün (dün) yeniden Genel Başkanımız Meral Akşener başkanlığında toplanmıştır. Toplantıda, 12 Ağustos’ta yapılacak 2. Olağanüstü Kongremiz değerlendirilmiş ve hazırlıklar için teknik ekipler oluşturulmuştur. Başkanlık Divanı’nın daha önce almış olduğu karar ve delegelerimizin iradesi gereği; Genel Başkanımızın, kongrede “Delegelerin önerisiyle” yeniden ve tek Genel Başkan Adayı olarak gösterilmesi kararı teyit edilmiştir. Daha önce medya aracılığıyla milletimize tebliğ edilen karar, toplantıda sayın Genel Başkanımıza da arz edilmiştir. İyi Parti’nin gündeminde, 12 Ağustos’taki kongremiz ve yerel seçim çalışmaları vardır."

Anahtar Kelimeler:
Meral AkşenerIyi PartiIp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.