Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner797

Erhan Usta`nın Rozetini Meral Akşener Taktı

AK Parti'ye yönelik eleştirileri nedeniyle MHP'den ihraç edilen Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, düzenlenen törenle İYİ Parti'ye geçti. Usta'nın rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; ” Ülkemize kıymetli hizmetleri bulunan, milletimizin derdiyle dertlenmeyi ilke edinen; değerli Samsun Milletvekilimiz Erhan Usta'ya aramıza hoş geldiniz diyoruz.

Burası; doğruları konuşanların susturulduğu değil, baş tacı edildiği yerdir...

İYİ ki geldiniz, İYİ ki varsınız.

Erhan Usta ; Gerek Samsunumuza gerekse ülkemize daha İYİ hizmet etmek ve sesimizi daha gür duyurmak için, Sayın Meral Akşener Hanımefendinin nazik daveti üzerine İYİ’ler hareketine katıldım.

Bu büyük ve güzel organizasyon için Genel Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Erhan Usta, 2018'de TBMM'de "Bütçede lüzumsuz harcamalar var ise gözden geçirilmelidir" deyince Bahçeli tarafından MHP Grup Başkanvekilliği görevinden alınmıştı. Usta, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili AK Parti ile MHP arasındaki 'ittifak' görüşmeleri için "Jest ile rest arasında bir harf farkı var. İttifak olmazsa olmazımız değil" dedikten sonra ise MHP'den ihraç edilmişti.Bağımsız Milletvekili olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Usta'nın katılımıyla İYİ Parti'nin milletvekili sayısı 38'e yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.