Öne Çıkanlar Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Kalp ve Aritmi
banner798

Hancıoğlu açıklamalarda bulundu
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 30 Ağustos'un, Anadolu insanının büyük yokluklar içinde destansı bir mücadele vererek, bağımsızlık savaşını zaferle sonuçlandırdığı gün olduğunu anımsatan Hancıoğlu mesajında özetle şunları kaydetti:

"Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarının işgalci emperyalist güçlere ve onların işbirlikçilerine karşı verdiği ulusal kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlandığı günün yıldönümüdür. Türk milleti bu şanlı zaferle, en güç koşullarda bile esarete boyun eğmeyeceğinin tüm dünyaya ilan etmiştir.

Dünyadaki bütün ezilen ve mazlum uluslara örnek olan bu bağımsızlık savaşı, bir yandan Anadolu halkına özgür, onurlu, başı dik bir biçimde ve çağdaş bir ülkede yaşama hakkını kazandırırken diğer yandan da bölgemize barış ve huzur getirmiştir.

Ebedi başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu büyük savaş, aynı zamanda ümmetten millete giden yolu inşa etmiş, tam bağımsız, ulus egemenliğine dayalı, lâik-demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolunu açmıştır.

Bugün bizlere düşen görev 30 Ağustos'ta yakılan bu özgürlük meşalesini, geleceğe taşımaktır. Koşullar ne olursa olsun, karşımıza hangi zorluklar çıkarsa çıksın ülkemize ve bağımsızlığımıza sahip çıkacağız. Emperyalizme başkaldırının zaferle taçlandığı gün olan 30 Ağustos, sonsuza dek yolumuzu aydınlatacak.
Bu düşüncelerle; ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum."

Anahtar Kelimeler:
ChpNeslihan Hancıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.