Öne Çıkanlar SAFFET SANCAKLI TÜGİK
banner798

Karaaslan: "Kimse olmazsa biz varız"

Karaaslan: "Dünya sussa da bütün dünya görmezden gelse de bu yüzyılın en büyük tehlikesi olan terörle ve terörü destekleyen unsurlarla mücadelede kimse olmazsa biz varız." dedi.

AK Parti Çevre, Şehircilik ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımıcı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Asarcık 6. Olağan İlçe Başkanlığı Kongresi'ne, Canik 4. Olağan İlçe Başkanlığı Kongresi'ne, Tekkeköy 6. Olağan İlçe Başkanlığı Kongresi'ne, İlkadım 4.Olağan İlçe Başkanlığı Kongresi'ne ve Kavak 6. Olağan İlçe Başkanlığı kongresine katıldı.

AK Partililerin hedefleri için tek vücut olduğuna dikkat çeken Karaaslan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Coşkulu katılımlarla ilçe kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Salonlar bize yetmez, meydanlar yetmez, biz sevgimizi sevdamızı gönlümüzden taşırmışız o yüzden mekanlara sığmayız. Bu gün yol arkadaşı olmanın, gönüldaş olmanın atını çizdik. Biz '2001 yılında millet adını koydu biz yalnızca tabelasını asık' diyen bir liderle yola cıktık." dedi.

AK Parti ile bir uyanış gerçekleştiğine vurgu yapan Karaaslan şöyle devam etti:

"Terörle mücadelemizi, sana ihtiyacım yok bende artık İHA ile SİHA ile kendi mücaledemi gerçekleştirebiririm noktasına getirebildik. Sayın Cumhurbaşkanımız, 'Artık insansız kara araçlarına önem vererek genceçik vatan evlatlarını teröre şehit vermek istemiyoruz' dedi. Bu ne büyük bir değişim nerden geldik ve nereye doğru gidiyoruz. Biz üzerimize düşeni yapmak için Tekkeköy'deyiz 24 Mart'ta Samsun'da yine bir arada olacağız. Hiç vakit kaybetmeden sahada ülkemizi önce 2019'a sonra 2023'e taşıyıp,bu kutlu yolda yürümeye hatta koşmaya devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Canik Kültür Merkezinde yapılan AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresinde, bu kongrelerin AK Parti'nin yenilenmesinin ve yeni kanla birlikte bu kutlu yola etmesini söyledi.

AK Parti'li olmanın devletin ve milletin tüm meselesini kendi meselesi olarak kabul etmek olduğuna dikkat çeken Karaaslan, şunları kaydetti:

"Artık bu ülkenin insanları geleceğe çok daha büyük bir umutla bakıyor. Kendisine ve ülkesine güveniyoruz. Bu ne büyük değişiklik farkında mıyız acaba! Dünya sussa da bütün dünya görmezden gelse de bu yüzyılın en büyük tehlikesi olan terörle ve terörü destekleyen unsurlarla mücadelede kimse olmazsa da biz varız, diyoruz. Biz Türkiye'yiz çünkü. Savaştan kaçan insanların çığlıklarını, kimse görmezse de onların gözyaşlarını, kimse paylaşmasa da duygularını biz paylaşırız, diyoruz. Yüreğimizin ta derininde hissettiğimiz acının paydaşı olacağız. 3.5 milyon savaştan kaçan, acıdan kaçan, ölümden kaçan insana bırakın ülkemizin kapılarını açmayı gönüllerimizin kapısını açtık."dedi.

Karaaslan konuşmasına şu sözlerle devam etti:

"Bir insanın vicdanı gibi bir vicdana sahip olan bir ülkedir, Türkiye. Bütün mazlumlara ve madurlara kollarını acan ve vicdanı olan bir ülkedir. Burası vicdanlı insanların ülkesidir. Burası Allah rızasını gözetenlerin ülkesidir. Bir insan olarak nasıl yaşıyorsak bir ülke olarak da öyle bir duruşun vucut bulmuş halidir bu ülke. Bütün zalimlere, hainlare karşı bu kadar dik durmayı başaran bir lider ve bunu başaran kadrolarız bizler." dedi.

15Temmuz'da; teröristlerin sıktığı kurşunların unutulmamasına dikkat çeken Karaaslan, " Hainlerin fırsat bulduğunda tekrarlama ihtimalini hiç gözden kaçırmayalım. Bu teröristlerin bizim insanımıza yaşatmış olduğu eziyeti hiç unutmayalım. 250 şehidimizin acısını yüreğimizde hep hissedelim ve onların emanetlerine ailemiz gibi sahip çıkalım." ifadelerine yer verdi.

Kongrelere, Karaaslan'ın yanı sıra AK Parti Milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Akif Çağtay Kılıç Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, delegeler ve üyeler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.