Öne Çıkanlar Samsun Kızılırmak Deltası Kuş cenneti
banner797

Kemal Şenocak Başkanlığa talip
31 Mart yerel seçimlere aday adaylığını açıklayan Av.Kemal Şenocak, Bafra İlçe Başkanlığında aday olacağını partililerinin önünde basına açıkladı.

Yapmış olduğu konuşmasında Kemal Şenocak;”31 Mart mahalli seçimlerinden dolayı partimizde de birkaç arkadaşımız aday adayı oldular,Bu süreç içerinde aday adayların çalışmalarının partimize ve arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.1973 Bafra doğumluyum bu şehirde doğdum bu şehirde yaşıyorum.İlk ve Orta öğrenimi tamamladıktan sonra, İstanbul üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldum.18 yıldır Bafra’da avukatlık yapmaktayım. 10 yıldır gururla Bafra Ak-Parti ilçe yönetiminde oldum ve Son 5 yıldır da Samsun’da Belediye Meclis üyeliği yapıyorum. Biz bu süreçte bir olmayı, öz olmayı, hedef aldık.” Dedi.

Kemal Şenocak,”17 Yıldır Başta olan ,Hükümetimizin neler yaptığını vatandaşımız gördü.Bizlere halkımız hep destek verdi.Bizler seçime girmeden önce bir olmalıyız diri olmalıyız.Bir birlerimizi rakip görmemeliyiz.Ara ara diğer aday adaylarıyla görüştük,kendileri de aynı düşüncede olduklarını söylediler.Bizlerde ayrı gayrı yok aynı davada aynı hedefte ,genel başkanımızın bizlere gösterdiği hedefte ,yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz.Şuan itibariyle projelerimizi söylememiz yanlış olur,B,izler ilk önce vatandaşın oylarına değil gönüllerine talip olacağız.Genel Merkezimizin secim bildirileri doğrultusunda bizde Bafra için ne yapa biliriz.Bafra için nasıl bir hayat kurabiliriz.Bunları tek tek masaya yatırıp konuşacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.