Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner798

MERAL AKŞENER`İN VİDEOSU REKOR KIRIYOR..

Eski MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener`in İstanbul Avcılar`daki Barış Manço Kültür Merkezindeki "Milli İradenin Önemi" konulu Panelindeki Konuşmasının videosu Sosyal medyada Rekora koşuyor.

Meral Akşener`in Kendi Facebook hesabında Canlı olarak yayınlanan 38 dakikalık video 5.217 bin paylaşım ve binlerce yorumla kısa anda en çok paylaşılan videolar arasında yer almayı başardı.

80 MİLYON KERE 'HAYIR'

Meral Akşer Vatanseverler Derneğinin düzenlediği “Milli İradenin Önemi” panelde Referandumda Hayır diyenler hain yerine koyulmamalıdır. 12 Eylül'ü de gördüm. Bu cuntacılar ne bana, ne babama dokunmadı. 82 Anayasası için referanduma gittik. O dönem 'Hayır' diyenleri tutuklamadılar. O cuntacılar kadar bile millete saygınız yok. Gelin sahaya, meydana eşit biçimde yarışalım ve çıkan sonuca birlikte saygı duyalım. 16 Nisan akşamı iradenizle 80 milyon kere 'hayır' diyeceksiniz ve Türkiye'nin her yerinde huzur hakim olacak" dedi.


İşte Meral Akşener`in avcılardaki rekor videosu sizlerle..





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bafralı 7 yıl önce

en büyük hayırcı meral abla. ner yerde konuşuyor. tutuklanmıyor. örtülü olarak darbeleri övmüş durumda bir açıklama yapmış. yazıklar olsun. ellerinde mustafa pehlivaonoğlunun hüseyin kurumahmutoğlunun kanları olanları övemezsin.