Öne Çıkanlar Şerafettin Aydoğdu Hasan Tosgar
banner798

Ömer Süslü Teşekkür Etti
MHP samsun eski il başkanı Ömer Süslü yaptığı açıklamada tüm Samsunlulara teşekkür ederek şunları söyledi: MHP mensupları iktidar olma özlemini ortaya koymaktadır. Ülkemizin birikmiş problemlerini çözme noktasında MHP ve Genel Başkan adayımız Meral Akşener halkımızın umudu olmuştur. Bunu ,Alaçam ve Bafra ilçelerimiz ile Sinop ilimizde bir kez daha müşahede ettik. MHP ve sahabet Genel başkan adayımız Meral Akşener’e Başta bayanlar olmak üzere halkımızın tüm kesimlerinden büyük bir ilgi ve destek verilmektedir. Meral Akşener’in önce genel başkanımız olacağına sonra ülkemize başbakan olacağına inanıyoruz. MHP olarak Ülkemizde yaşanan kutuplaşmanın önüne geçip, sevgiyi yeniden tesis edeceğiz. Hukukun siyasallaşmasına son verecek adaleti yeniden tesis edeceğiz. Terörle zikzak yapmaya son verecek, kesintisiz mücadele edeceğiz. Yolsuzluklara göz yummayacak, yetimin hakkını arayacağız. Dış politikada tutarsızlıklar içinde olmayacak, ülkemizin itibarını yeniden sağlayacağız.

MHP Samsun eski İl başkanı Ömer Süslü açıklamalarına şöyle devam etti: MHP olarak kongrelerimizden büyüyerek çıkacağız. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyerek yükseleceğiz. Her mensubumuzla bir ve beraber olarak çalışacağız. Tek derdimiz ülkemiz ve insanımıza hizmet etmek, sevdamız ise MHP’dir. Alaçam ve Bafra’da inanılmaz ve muhteşem kalabalıklarla buluştuk. Tüm hemşerilerimize, mensuplarımıza, yöneticilerimize, bay ve bayan arkadaşlarımıza, genç kardeşlerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Bafra ve Alaçam yeniden MHP’nin kalesi olduğunu ve olacağını göstermiştir. Mutluluk ve gurur duyduk.

Haber Çağatay Durmuş 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.