Öne Çıkanlar 2 yaş başkan zafer bektaş
banner797

ZAFER BEKTAŞ'A KUMPAS MI KURULUYOR?


İYİ Parti Bafra Kurucu ilçe başkanlığına getirilen Zafer Bektaş'a son günlerde belirli çevreler tarafından yapılamaya çalışılan itibarsızlaştıma çabaları geri tepti.

SEVİLEN BİR SİYASETÇİ

Bafra'nın sevilen ve mütevazi siyasetçilerden Zafer Bektaş'ın kısa süre önce İyi Parti Kurucu ilçe başkanlığına atanması ilçede büyük bir sevinçle karşılanırken, İyi Parti'de beklentileri gerçekleşmeyen bazı klik isimlerin Başkan Bektaş'ı itibarsızlaştırma çabaları ise geri tepti. Zor şartlarda görev üstlenen, partisinin ilçedeki teşkilatlandırma çalışmaların başarıyla tamamlayan, parti binasını ilk kuran ilçe başkanları içinde yer alan Bektaş'a yönetim ve partililerin güveninin tam olduğu Bektaş'ın Bafra'ya yeni bir ses yeni bir nefes getireceği ifade edildi.

KLİK YAPILAR İŞ BAŞINDA

Bektaş'ın Bafra'da alışıldık siyasetçilerin tam tersine uzlaşmacı, yapıcı ve istişare eden bir anlayışla siyaset yaptığı dile getirilirken, İyi Parti'nin Bafra'da Bektaş'la büyük başarılara imza atacağı, partisini önce kendi partisinin kongresine ardından 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlere şimdiden hazırlık yaparak çalıştığı öğrenildi. Bafra İyi Parti'de beklentisi olan bazı siyasi kişiliklerin istedikleri olmadığı için kumpas siyaseti uğruna kirli emellerini harekete geçirdikleri ancak İyi Parti İl Başkanı Ömer Süslü başta olmak üzere Bektaş'a olan güvenin tam olduğu bilgilerine ulaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan 6 yıl önce

Partinin kime ve neye karşı olduğunu veya şöyle sorayım böyle bir kritik dönemde milli duruşun karşısında yer alması sence doğru siyaset yapmak mi özetle milli misin değil misin