Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner798

Derbi ertelendi
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, derbinin güvenlik nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği duyurulurken, "Bu akşam oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe müsabakası, İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda kulüplerimizle de görüşülerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının tarihi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır" ifadesi kullanıldı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında bugün oynanması gereken Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin, alınan ciddi bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak ertelendiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, "20 Mart 2016 Retrobet Pazar günü saat 20.00'de oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe futbol müsabakası alınan ciddi bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak ve kulüplerinde talep ve mutabakatı doğrultusunda ertelenmiştir" ifadesi kullanıldı.

Galatasaraylı futbolcular tesislerden ayrıldı

Galatasaray - Fenerbahçe maçının güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bekleyen teknik heyet ve futbolcular tesislerden ayrıldı.

Futbolcuların bir kısmı kendi araçları ile çıkarken bazı futbolcuları eşleri aldı. Araçlarını tesislere getirmeyen futbolcular ise taksi ile tesislerden ayrıldı.

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeGalatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.