Öne Çıkanlar Yaşar Saydam Silahlı çatışma
banner798

Samsunspor, Vartaş Elazığspor'a hazırlanıyor


Ligde Pazar günü kendi evinde Vartaş Elazığspor'u ağırlayacak olan Samsunspor'da hedef galip gelerek play off iddiasını sürdürmek. Nuri Asan Tesisleri'nde hazırlıklarına devam eden kırmızı beyazlı takımda, teknik direktörü Engin Korukır Vartaş Elazığspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Maçtan galip gelmek için ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını söyleyen Korukır, "Milli Bets10 maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Trabzonspor ile oynadığımız hazırlık maçında tabiki oyun ve skor güzeldi. Trabzonspor maçında dostluk kazandı. Oynamayan oyuncularımızı da oynattık. Vartaş Elazığspor maçına da çok iyi hazırlanıyoruz. Biz bu maçtan iyi bir sonuç alarak hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Ben takımıma ve futbolcularımın hepsine güveniyorum. Trabzonspor'dan aldığımız skoru ve oyun mücadelesini Vartaş Elazığspor maçında göstereceklerdir. Play off hedefimiz açısından puan kaybetmemeliyiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunFutbol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.