banner798
Geçen hafta Erbaa maçına giderken beş atacaktık olmadı, daha önceki hafta çorum belediye spor maçını alacaktık olmadı,Amasya ve ilk adım belediye spor maçını farklı kazanacaktık olmadı.Şimdi ise Amasya üniversitesi çarşamba spor ile en az berabere kalacak ve biz rakibimizi 13 / 0 / yenerek şampiyon olacağız…
 
Oldu beyler, isterseniz bu aralar biraz daha para arayıp bulalım ve dağıtılsın , bu hayalleri satanlar için uygunumudur acaba …Eğer yapılacak başka şeyler varsa onlar içinde uğraşalım..AA hani olur ya istekleriniz yerine getirilmez ise bakarsınız oynamazsınız ve şampiyonluğumuz elimizden gider. Çarşamba sporun ayaklarını da okuyup üfleyelim iş tam garanti olsun değil mi…
 
Hayal satanların amaçları nedir anlayamadık ve hal çözebilmiş değiliz..Beyler bu iş bitmiştir ve artık geçmiş olsun,para peşinde koşarken verilen çabaları takımın şampiyonluğu adına çalışarak geçirseydiniz bu takım çoktan şampiyonluğu garantilemişti..
 
Evet bu kötü gurupta iyi olmayan takımımız çoktan tur atması işten bile değildi.Bu takım İLK ADIM SPOR MAÇINDA ÇÖKMÜŞTÜR VE GEREKEN MESAJI ZATEN VERMİŞTİ…Sezon başından bu yana bütün maçları ve bir çok idmanları seyrettim ve gördüğüm şudur.Bafra spor hiçbir maça ideal bir oyun sistemi koyarak ve sisteme uygun oyuncularla sahaya çıkmamıştır.Üzgünüm ama bu hoca arkadaşlarımızda bunu başaramamıştır.
 
Bafra spor kulübünün en büyük özelliğinin peşinde koşmaktan nasıl futbol oynamalıyız düşüncesi bir kenara itilmiştir.Nedir özelliği derseniz hemen cevap vereyim,PARA,PARA.
 
Bu kulübün huyundan mı suyundan mı bilmiyorum ama bu kulüpte işe başlayan kişiler hemen değişime uğruyor ve tanımak artık mümkün olmuyor.Tabii ki bunun iki nedeni var kanımca,PARA VE KORKU..
 
Futbolcunun özellikleri ve yeteneklerinin takım bütünlüğü içinde ne faydalar ve zararlar sağlayacağını hesaplayamamak ,ayrıca bu durumu bireysel ve takımsal anlamda iyi hesap edemediğinizde sonuç hüsran olur.Belki bazı maçlarda birkaç futbolcunun özel şansları ve gayretleri ile maç kazanabilirsiniz ama sezon sonunda sonuç seni hak ettiğin yere götürür..Mesafe kat etmek konusunda bile futbolcu hakkında fikir sahibi değilsen bu iş nasıl olacak.
 
Korkularla beslenen bir futbol takımı başarı gösterecek diye beklemek hayalden öteye geçemez.Çorum spor maçında gördüğümüz oyun ise bizlerin hayallerini alıp götürürken futbol unsurlarının teknik taktik anlamda çöktüğümüzün tescili olmuştur.
 
Yönetici arkadaşlarımız ise bu anlamda çok yetersiz kalmışlardır ve bazı kişilerin yönlendirmeleri ile onarılmaz hatalar yapmışlardır.Transfer konularında sezon başı ve devre arasında büyük hatalar yapılmıştır.
 
VE bu yönetim acilen istifa edip olağan üstü kongre kararı alarak gerekeni yapmalı ve ortalığın sakinleşmesini sağlamalıdır.Yapılacak hiçbir şey kalmamıştır,ama şu gerçek ortaya çıkmıştır,futbolu ikinci meslek olarak
Görenleri bu kulüpte görevlendirmemek lazım..
Saygılarımla…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.