banner798
Sayın spor sever Bafralılara ÜYELİK konusunda yazdığım makaleme gelen yorumları okuyunca Bafra’da sporun ne hale geldiğini ve hangi amaçlar peşinde koşanlar tarafından yönlendirilmeye çalışıldığını anladım…Ve Üyelik konusundaki yazıma gelen yorumları siz sporseverlerle paylaşmak istiyorum..Acaba yazdığım konu ile ilgisi nedir acaba..İKİ adet yorumu buradan sizlere aktarmak istiyorum..
 
Futbolu bir müessese olarak düşünelim…Türkiye’de futbolda kariyerini tamamlamış ve sonradan teknik sorumlu anlamında yetersiz olan spor adamlarının % 90'ı spor yorumculuğu yapıyor… örnek olarak Rıdvan Dilmen,Hakan Şükür,Sergen Yalçın.. oysa aynı jenerasyonun futbolcuları olan Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam, Bülent Korkmaz gibi futbolcular Teknik sorumlu olarak görev yapıyor... Nedim Hoca sana hala hoca diyenler senin yaşına hürmeten Hoca diyorlar bunu unutma… Karakterine saygısı olanlar varmadı
 
Nedim,Sana Nediiim. skor yorumculuğu yapma. takım mağlup olsa bunları yazmazsın maçı yazarsın. bak sana ben takımla ilgili galipken de eleştirilecek tüyolar vereyim hani sen çok biliyorsun ya bu işleri. yaz:takımın kale önünde top saklayıp pozisyon hazırlayacak uzun boylu forveti yok.yaz:takımın defansı araya atılacak toplarda ağır kalıyor.yaz:orta saha 3 pas yapmadan her topu rakip defansın üstüne atıyor.yaz:hoca de.sen tribünden gelen seslere kulak verip değişiklik yapar
 
Allah aşkına bu yorumların üyelik konusu ile ne ilgisi var, ama anladığım bir olay varsa oda üyelik konusundaki yazım bazı kişileri rahatsız etmiş.Üyelik konusunda Bafralının istekleri olduğunu biliyoruz ve bu konu kongrede dile getirilmişti ve bende Bafralı spor severlerin isteğini dile getirdim..Benim şahsıma yorum yazarak yıpratma politikası üretenlere sadece şunu söylemek isterim,BENİ DEĞİL YAZILARIMI DEĞERLENDİRİN..
Birinci yorumu yazan arkadaş Rıdvan dilmen ,hakan şükürlere ve sergen yalçınlara kadar işi çözmüş.ikinci yorumu yazan arkadaş ise teknik konularda görüşlerini dile getirmiş ve kendince haklı konulara değinmiş,,ama bir şeyleri unutmuşlar…GERÇEK ADINIZI YAZIN..
 
Üyelik konusunda SAYIN ZİHNİ ŞAHİN ile görüştüm ve kendisi aynen şöyle söyledi, İSTEYEN HER VATANDAŞ GİDİP KULÜBE ÜYE OLABİLİR, EĞER BU KONUDA ZORLUK ÇIKARAN OLURSA BENİ ARAYABİLİRSİNİZ…
 
Başkan bu sözleri söylerken bana da seni destekliyorum diyerek bu konudaki isteklere aracı olmamı söylemiştir, anlayışından ve desteğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum..
Üye olmak isteyenlerin hiç ücret ödemesine gerek yoktur ve bu konuda rahat olabilirler,bir adet resim ve nüfus kağıdı fotokopisi yeterlidir..Ben nedim hoca olarak bu konuda Bafra’ya hizmet etmeye çalışıyorum ama beni yıpratmak isteyen ve bu konuda rahatsız olanların yollayacağı yorumları da sizlere yayınlayarak gerçek amaçlarının ne olduğunu anlamanızı sağlamaya çalışacağım..Ayrıca yazı yazmadaki cesaretimden dolayı beni eleştirenlere ne diyeceğimi bilemiyorum ama spor konusunda tek başıma verdiğim mücadeleyi siz okurların takdirlerine bırakıyorum…Saygılarımla..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.