banner798

Bir çok sey söyledik,Bir çok sey anlattik,hatta bir çok belge yayinladik,fakat anladik ki! Bunlar bosunaymis,bizde bosuna verdigimiz bu mücadelenin devamini sürdürmeye karar verdim.Bakalim bu bosuna mücadelemiz nasil sonuçlanacak?

Biz iyiyi gösterdikçe,biz dogruyu söyledikçe Belediye içindeki bazi derin güçler yine ayni faaliyetlerini sürdürüyorlar,15 Yildir kanimizi emen bu SÜLÜKLERI müthis bir yazi dizisi halinde tekrar yazmaya karar verdim.

15 Yillik futbol süreci içerisinde sporun sirtindan kimler,nasil zengin olmus? Tek tek ortaya koymaya ve hangi organizasyonlari ayarlayarak,bu Derin Belediye gücünü olusturduklarini ortaya dökecegim.Bu hazirligi yapmaya basladigimi ve çok yakin zamanda sizlere hiçbir etki altinda kalmadan yansitacagim…Saygilarimla…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.