Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Başkan Şahin; Kalıcı istikrar gelecek
banner852
Başkan Şahin AK Parti Bafra İlçe Başkanlığının açmış olduğu seçim koordinasyon merkezinde ise ilçe başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte partililerle sohbet etti.

Başkan Şahin’in Alparslan Mahallesi ziyaretine ilçe başkan yardımcısı Ahmet Cansız ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Başkan Şahin ziyaretler sırasında 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu için hemşerilerinden destek istedi. Şahin, Vatandaşların ilgi ve desteklerine teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, anayasa değişikliği konusunda yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “18 maddeden oluşan anayasa değişikliği ülkemize ve insanlarımıza çok önemli faydalar getirmektedir. Bu değişiklikler ile seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacaktır. Siyasi istikrar kalıcı hale gelecek, koalisyonlar dönemi sona erecek, iki seçim arasında (5 yıl) olacağından dolayı kesintisiz icraat olacak, uzlaşma kültürü gelişecek, hükümet kurulmama sorunu olmayacak, hükümete güvenoyunu milletimiz verecektir.” Bu değişiklikler sonucunda bir başka kazanımımız ise şunlar olacaktır: “Hızlı ve etkili yönetim; ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak, Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hakim olacak, bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak, 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacaktır.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını sürdürdü: “1982 anayasası bir darbe anayasasıdır. Sürekli tartışılmıştır. Defalarca değişikliğe uğramıştır. Aradan 35 yıl geçti. Dünya ve ülkemiz değişti. Bizim arzumuz yeni bir anayasa yapmaktı. Fakat bu mecliste gerçekleşmedi. AK Parti ve MHP uzlaşmayı esas alarak 18 madde üzerinde dünya ve ülkemizde ki gelişmeleri dikkate alarak değişiklikler gerçekleştirdi ve milletimizin kararına sundu. 16 Nisan’da milletimiz karar verecektir. Biz bu değişikliklerin ülkemize ve insanlarımıza büyük yararlar getirdiğine inanıyoruz. Milletimizle buluşuyoruz. Milletimizin güçlü desteğini görüyoruz. Bu değişiklikler ile Vesayet sistemi tamamen tasfiye edilecek, yasama (Meclis) ve yürütme (hükümet) güçlenecek, Devletin gerçek sahibi milletimiz olacak, yönetimde çift başlılık ortadan kalkacak, Hükümet icraat yapacak, Meclis kanun yapacak ve hükümeti denetleyecek, Meclis ve hükümeti, her ikisini de millet seçecek ve denetleyecektir. Bu değişiklikler ile ne rejim değişiyor ne de meclis kapatılıyor. Aksine meclis güçleniyor, rejimimiz darbelerden vesayetten arındırılıyor. Gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin güçlü desteğini görmekteyiz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçe Başkanlığımız, il başkanlığımız, milletvekillerimiz, genel başkan yardımcımız ve bakanımız ile birlikte tüm Ak Parti ailesi olarak milletimizle buluşmaya devam edeceğiz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ebru 7 yıl önce

başkanın evet için gezmesin akparti için evet diyoruz zihni şahin için değil

banner877

banner876