banner798
 İlk maç ilk iç saha ve yeni stad. Seyircimiz hatırı sayılır şekilde yeni sahayı görmek için maça gelmiş..

Yıllardır transfer ile yoğunlaşmış bafra seyircisi takımımızı haliyle beğenmemiş oldu.Tek teselli bütün oyuncuların bafralı olması idi..
Bu yerlilik içerisinde göze batanlar vardı ama yeterli olamadılar.İleri uçta oynayan SELAMİ,TAKIMI öne taşırken orta sahamız maalesef ona yardımcı olamadı.
Bazı futbolcularımız fiziksel eksiklerini tamamlamakla oyun arasındaki ilişkiyi karıştırdılar.Yinede mücadele ettiler ama yeterliolmadı.
Burada bir hususa daha dikkat çekmek istiyorum.Bu bafrasporda yöneticilik yapmış insanlardan HÜSEYİN ÇAMAŞ hariç hiç kimse maça gelmedi.
Hepsine yazıklar olsun.Para olsa idi eminimki hepsi koşarak yönetici olur ve maça gelirdi.Hüseyin Çamaş ayrı bir kategoridedir hala destek oluyor.
Bazı kişiler var onlara bu takımı düşürdükleri pozisyon olarak lanetliyorum.

Çarşambasporda oyun ve plan olarak belkide iyi yolda ve bizim bafralı oyuncularımız elinden gelenin en iyisini yaptılar.Oğuzhan solbekte çok iyi oynarken fahrettin mücadele gücünü gösterdi. Çarşamba takımı hedef koymuş ve o konuda plan program çerçevesinde ilerlemeye çalışıyor ve olabilir diyorum.
Bizde ise sonuç bakacağız...SAYGILAR.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.