banner797
Bizim takıma ilk mağlubiyeti tattıran rakibimizin aynı süprizi yaparmı diye düşünmekle beraber son haftalara doğru stresli bir oyun olacağını düşünmüştüm. Oysa takımımız maçın hemen başında bu sezonun en organize 2 golunü bulunca rahatladık.

Daha önceki yazılarımızda pas trafiği ve hucum çıkşlarındaki eksiklikler hakkında yazılar yazdığımızda oyun içinde yakın olmalar konusunda uyarılarda bulunmuştuk.
Atılan iki golde aynı tarz anlayış ve mantalite hakim olunca oyun anlamında hoş görüntü olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hızlı çabuk ve ayağa oynarken kalabalık bir şekilde doğru yerde bulunma adına derslik goller oldu ve bu tebrik edilecek bir gelişmedir.
Çok pas yapma adına güzel uğraşlar verilince futbolcularımızın özgüvenlerinin arttığını daha rahat gözlemliyebiliyoruz.Bugün oynadığımız Bulancaksporspor maçında bu trafiği en üst şekilde uygularken REMZİ hakikaten çok önemli bir rol oynadı diyebiliriz.

Gün geçtikçe form tutan REMZİ tecrübesi bize katkı sağlayacaktır. Kontra anlamında oynayacak oyuncu sayımızın az olması sebebi ile pas trafiğinde çok isabetli olmamız lazım ve oyunun lehimize gelişmesine etken(hucüm bölgesinde) olacak sayısal  yeterliliği sağlamamız lazım.
Her geçen hafta hakikaten takım ve oyun olarak gelişme gösterdik .

Sezon başında bu takım çıkamaz demiştim ve bazı nedenlerini fazla kurcalamadan yazmıştım.Hatırlayanlar için tekrar söylemek ve yazmak istiyorum.Eğer sezon başındaki hoca kalmış olsa idi bugün bu takımın esamesini daha göremezdik.Çünkü herkes birbiri ile kavgalı olacaktı.

Hocalık dışında bazı başka işleri kovalayanların bafrasporda yeri olamaz ve bazı olayları erken farkeden yönetim allahtan tedbiri aldı.Şimdi ise takım içi huzur ve arkadaşlık çok iyi devam etmekte ve bu durum inşallah sonuçlara yansıyacaktır.Şimdi ise takımımız 3 lİge çıkma olasılığını çok yüksek görmekteyim.

ARKADAŞLIK KONUSU ...
Bugün oynadığımız maçın ikinci yarısında arkadaşlığın iyi olduğunu FATİH aytekinin yaptığı hatalara sitemde dahi bulunmayan oyunculardan anlayabilirdiniz.İşte olay budur ve bu şekilde devam etmelidir.Sedat hoca oyun anlamında bu gelişim üzerinde çalışmaya devam eder ve korkmadan hareket ederse FİNAL maçımızda takımımızı fit duruma getirebilir.
Oyuncularımızın lig tecrübesi ve bireysel anlamdaki kaliteleri bu anlayışı kaldırır ve başarcak düzeyde diye düşünüyorum. Sedat hocanın en büyük sıkıntısının öndeki 3 lünün sol tarafı ile ilgili olduğunu biliyorum. Maalesef bu mevkide oynayan oyuncularımız tutturamadılar.
Tabi kadro olarak bu durumu absorbe edecek oyuncu kadromuzun olduğuna inanıyorum ve inşallah bu konuda sıkıntı yaşamayacağız.
Takımımızı ve sedat hocayı tebrik ediyorum.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.