banner797
AK-Parti Bafra İlçe Teşkilatı Samsun Milletvekillerimizin Bafra’ya gelişini ve Bafra İle İlgili önemli toplantılarını neden, Bafra’da aktif olarak, maddi bir beklentisi olmayan, mevcut iktidardan maddi unsur olarak hiç bir beklentisi dahi olmayan, görevini en iyi şekilde yapmak isteyen, basın mensuplarına neden milletvekillerimizin Bafra’ya gelişleri duyurulmuyor… Bunu sormak istiyoruz…
 
Bafra İlçe Teşkilatı, Milletvekillerinin yaptığı çalışmaları, basın mensuplarının duymasından mı çekiniyor? AK-Parti, Bafra İlçe Teşkilatı gerçeklerden korkuyor mu? Yoksa AK-Parti Bafra İlçe Teşkilatı, AK-Parti’nin, Bafra’da büyümesini mi engellemek istiyor? AK-Parti İlçe Teşkilatı Başkanı neden basın mensuplarına yakınlığı konusunda duyarlı görünmüyor… Bafra’nın sesinin ilçe basını olduğunu hala kavrayamadılar mı?
 
AK-Parti ,Bafra İlçesi Yönetim Kurulu üyeleri, yapılan faaliyetlere neden basın mensuplarını çağırmıyor?AK-Parti Bafra İlçe Teşkilatı sportif ekonomi,ticaret ve eğitim konusunda üstün noktalara gelen gençlerle, Bafra konusunda neden toplantı yapmıyor?Daha dün, daha öncelerde, AK-Parti Gençlik kolları önemli günlerde ve referandumun yaklaştığı zamanlarda reklam verip,kitapçıklar dağıtıyordu ve bunları basına servis yapıyordu…Şimdi ne oldu?Basına istediği gibi işleri düştüğünde kullanıp,aynı şekilde sesi çıkmayan basın mensuplarına,AK-Parti İlçe teşkilatı neden uzak???
 
AK-Parti Genel Merkezi olarak ulusal medya ile iş birliğinde olan ve kendi imkânları doğrultusunda medyaya sahip çıkan, AK-Parti oluşumu, Bafra’da zor imkânlar doğrultusunda çalışan fedakâr Bafra basınına neden sahip çıkmıyor. Sahip çıkmadığı gibi, AK-Parti milletvekilleri de basından kaçırılıyor. Bunun nedeni nedir? AK-Parti Genel Merkezinden Bafra İlçe Teşkilatına gelen para nasıl ve ne yönde kullanılıyor? AK-Parti İlçe teşkilatına yoksa para gelmiyor mu? Geliyorsa nerede ve nasıl kullanılıyor? Bizler bunları kamu adına artık öğrenmek istiyoruz.
 
AK-Parti, Bafra İlçe Teşkilatı kentsel sorunları devam ediyor. Yani yapılan çalışmalarını tam anlatmak istemekten çekiniyor. Bu çekinmenin sebebi ne?
 
Bafra İlçesinin günümüzde, ekonomik, toplumsal, sanayi, tarımsal, esnaf ve güncel meselesini mevcut iktidar olan AK-Parti ilçe teşkilatının çözmesi gerekiyor. Bu yazımızdan sonraki yapılan ve yapılmayanları belirli aralıklarla anlatacağız. Tarafsız Yayın İlkelerimiz doğrultusunda Bafra’nın tek etkili sesi olmaya devam edeceğiz… En yakın zamanda buluşmak dileğiyle…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.