Öne Çıkanlar Samsun İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay
banner798

Bafra adliyesi personeline takdir belgesi

Samsun’un Bafra ilçesinde 6 Şubat depreminde İskenderun’da görev yapan 8 personele Bafra Adliyesinde takdir belgeleri teslim edildi.

06 Şubat tarihinde Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen depremlerde Bölgede Adli hizmetlerin kesintisiz yürütülmesinde üstün gayret ve özveri ile katkı sunan Bafra Adliyesi personeline Adalet Bakanlığı tarafından imzalanan takdir belgelerinin teslimi için Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı salonunda program düzenlendi.

Program Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy'un yaptığı konuşma ile başladı.

Cumhuriyet Başsavcısı Aksoy konuşmasında, 06 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta gerçeklesen depremler nedeni ile büyük bir felaket yasadık, millet olarak tüm acıları sarmak, hayatı normale döndürmek için el birliği ile çalıştık, bu süreçte personelimiz gönüllü olarak İskenderun’da görevlendirildi, çok değerli ve kutsal gördüğümüz hizmetlerini tamamlayarak yaraların sarılmasına ve enkazın kaldırılmasına katkıda bulundular. Birazdan takdir belgelerini vereceğimiz personelimizi hepinizin huzurunda tebrik ediyorum, yaşadığımız acı unutulacak bir acı değildir, ölenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” Dedi.

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sefa Maraşlı, tüm personelimize teşekkür ediyorum, güzel bir görev icra ettiler, Adalet Bakanlığı olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Cumhuriyet Başsavcısına verdiği destekler için teşekkür etti.

Adalet Komisyonu Başkanı konuşması ve personele teşekkürünün ardından İskenderun’da görev yapan 8 personele takdir belgeleri teslim edildi.

Programa fotoğraf çekimi ve yapılan ikramın ardından son verildi.

Anahtar Kelimeler:
BafraSamsunBafra Adliyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.