Öne Çıkanlar Samsun İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay
banner798

Bafra'da kurumlar arası futbol turnuvası oynandı

Samsun’un Bafra ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kurumlar arası Atatürk kupası voleybol turnuvası final maçları oynandı.

15 Mayıs - 9 Haziran tarihleri arasında düzenlenen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kurumlar arası Atatürk kupası voleybol turnuvasına 13 takım katıldı.

Yeni Kapalı spor salonunda oynanan, voleybol turnuvasında, Bafra Halk Eğitimi Merkezi birinci, Bafra Çözüm Koleji ikinci, Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi üçüncü oldu.

Voleybol turnuvasına katılan takımlara kupa ve madalya verildi.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, 19 Mayıs Atatürk Kupasını nihayetlendirdik, kupa törenimiz gerçekleşti, finallerimiz oynandı. Halkın teveccühü çok güzeldi, Bafra’da spor kültürü oluşmuş durumda onu görüyorum, gençlerimizi tebrik ediyorum. Harika bir müsabakaydı, katılımcıların hepsine ve seyircilerimize teşekkür ediyorum. “ dedi.

Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak açıklamasında, özellik kurumlar arasında bayanlarımızın fazla olarak yer alması bizi memnun etti, yapılan turnuvada güzel maç çıkardıkları için katılım sağlayan tüm kurumlarımıza ve sporculara teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BafraSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.