Öne Çıkanlar Samsun İl Jandarma Komutanlığı
banner798

Bafra'da Şiir Dinletisi ve Şiir yarışması yapıldı

Bafra Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bafra Belediyesi ile Bafra Ticaret Sanayi Odası (TSO) katkılarıyla Şiir Dinletisi ve Şiir Yarışmasının bu yıl 2’incisi yapıldı.

Şiir Dinletisi ve Şiir Yarışmasında birinci Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Şevval İkra Çelebi, ikinci Bafra Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Şeref Eren Yanık, üçüncü Bafra Fen Lisesi Salih Ege oldu.

Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, duygusal anlardır şiir, sanatın doruk noktasıdır, duygularını birkaç cümle ile ifade edebilmek herkesin harcı değildir. Yarışmada birinci, ikinci, üçüncü arkadaşlarımız oldu katılım sağlayan öğrencilerimizin hepsi benim kalbimde birinci, hepsine teşekkür ediyorum. Gecenin bu vaktinde buraya gelen seyircilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, inşallah öğrencilerimiz hayatlarında daha güzel dereceler alırlar, emeği geçen eğitimcilerimize teşekkür ederim. Öğrencilerimizi çok güzel hazırlamışlar, jüri üyelerimizde değerlendirme yaparak sonuçları belirledi. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu katılımcılara teşekkür ederek öğrencilerin bundan sonraki şiir yarışmalarında başarılar diledi.

Şiir Dinletisi ve Şiir Yarışmasına , siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, daire amirleri, öğrenci velileri ile vatandaşlar katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.