Öne Çıkanlar Buz Pateni Türkiye Şampiyonası bafra öğretmenevi
banner797

Bafra ilçe hıfzıssıhha toplantısı yapıldı
Bafra İlçesinde Hıfzıssıhha Kaymakamlık Toplantısı Salonunda Kaymakam Ahmet Adanur Başkanlığında katılımı ile İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın konuyla ilgili toplantı konuşmasıyla İlçenin sağlık sorunları ve sağlık tedbirleri için toplanılan hıfzıssıhha kurulu İlçenin tek özel hastanesi olan ve hıfzıssıhha üyesi olan medi bafra hastanesini ziyarette bulundu.

İnsan sağlığını korumak için vücûdun ve içinde yaşanan çevrenin sağlık şartlarını inceleyen, buna göre tedbirler alan ve bu çalışmalardan bahseden hekimlik kolu, sağlık koruma, sağlık bilgisi, hijyen demektir.
Toplantıya

Dr. Aytaç Akın İlçe Sağlık Müdürü Üye Şafak Aygül Uz.Dr. Serbest Tabip Medi Bafra Hastanesi Mehmet Ali Katipoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tulum Büyükşehir Belediyesi Bafra Şub.Müd. Üye Ecz. Sevil Emine Terzi Eczacılar Odası Temsilcisi Üye Ahmet Dursun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müd.

Kaymakam Sayın Ahmet Adanur ziyaretler gerçekleştirerek ziyaretler kapsamında Medi Bafra hastanesinde yeni açılması planlanan sağlık ünitelerini değerlendiren kurul üyeleri yenilikleri yerinde görülmüştür. Mededibafra Hastanesi Genel Müdürü Uzm.Dr. Şafak Aygül Nüleer Tıp ünitesinin bölgemize ve hasta hizmetlerine yönelik önemli katkılar sağlayacağını söyledi yapılan ziyaretlerden medi bafra hastanesi uzman doktorlarımız ziyaretlerden memnun olduklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.