Öne Çıkanlar Remax hasad
banner797

BAFRA KAYMAKAMI ‘’FARKINI GÖSTERDİ.

Bafra Kaymakamı Ahmet ADANUR 2 Nisan Otizm Farkındalık gününde Otizmden etkilenmiş çocuklar ve ailelerini kabul etti. Kabul sırasında otizme ilgisini gösteren Adanur, onlara büyük bir sürpriz yaparak günün anlamına uygun tişörtler giyerek karşıladı.

Bafra Kaymakamı Ahmet ADANUR ve protokolün üzerindeki günün anlam ve önemi ile ilgili tişörtler velilerin çok hoşuna gitti.

Konu ile ilgili olarak Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU: Bu gün 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü  2 Nisan’la başlayan 2 Mayıs’a kadar sürecek olan farkındalık ayının ilk günü. Ancak biz eğitimim çoğu alanında olduğu gibi sadece bu çocuklarımıza hizmet veren okullarımızla, kaynaştırma çalışmalarımız ve etkinlik atölyelerimizle tüm yıl bu çocuklarımızın farkındayız. Çocuklarımızın eğitiminin kesintisiz devam etmesi, veli eğitimi, farkındalık çalışmalarını ülke çapında yürütebilecek alt yapı ve uzman kadroya sahip olmamız bu günü kutlama onurunu bize veriyor.

Veli –Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Yadigâr SELÇUK: Kaymakamımız, milli eğitim müdürümüz İle protokolün yaptığı bu sürpriz çok hoşumuza gitti. Önemsendiğimizi ve değer gördüğümüzü hissettik çok teşekkür ederim. Dedi.

Veli Belgin KAYA: Bu gün farkındalık ile ilgili bir kabul bekliyorduk ama bu jest çok güzel ve anlamlı oldu. Değer görmek gerçekten güzeldi dedi.

Doğankaya Özel eğitim Uygulama Okulu Müdürü Dursun Dündar: Bu gün otizm farkındalık günü farkındalık çalışması yapalım derken, kaymakamımız ve değerli müdürlerimizle onlar bize böyle bir sürpriz yapmış oldular. Güzel ve günün anlamına anlam katan bir gün oldu. Dedi.

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğretmeni Merve YİĞİT: Okullarının otizm, öğrencilerin kendi kendine yeterliliği, onları üretici kılma konusunda birçok projeye imza attığını bunun farkında olan yöneticilerimizin varlığı da bize ayrı bir güç verdi dedi.

Otizm, doğuştan olan, beynin ve sinir sisteminin farklı yapısından ya da işleyişinden kaynaklandığı kabul edilen nörobiyolojik bir farklılıktır. 
Simgesel olarak mavi balonlar uçurularak gün şölen havasında bitirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.