Öne Çıkanlar Remax Balık Fiyatları
banner797

Başkan Demir`den Tütün Müzesine Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Hafta sonu mesaisinde Bafra ilçesinde Gerçekleştirdi.

Başkan Demir,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ile birlikte ilçenin Köseli Mahallesi’nde tamamlanan ve Lengerli Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceleyerek gerekli bilgileri aldı.


Bafra ilçesi Akalan Mahallesi grup yolunda tamamlanan 9 kilometrelik sathi kaplama nedeniyle kendisine teşekkür eden vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mustafa Demir, sorunlarını dinleyip notlar aldırdı.

Ardından Türkiye'deki ilk ve tek tütün müzesi olan 'Bafra Tütün Müze'sini ziyaret etti.

Çeşitli tütünlerin yanı sıra işleme makineleri, balmumu heykeller ve tütün bahçesi yer alan müzeyi herkesin görmesi gerektiğini ifade eden Başkan Demir, “Belediyecilikte hizmet bitmez. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve taleplerini en doğru şekilde karşılamaya ve yerine getirmeye gayret ediyoruz. Mümkün olduğunca onların gönlüne, içine sinecek şekilde hizmetlerimizi yapıyoruz. Büyükşehir olarak gerek altyapı gerek üst yapı, gerek sosyal konular ve çevre ile ilgili her projemiz insanımıza dokunan projeler. Tüm çabamız, insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderme konusunda” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.