Öne Çıkanlar Samsun Hüseyin Dündar
banner797

Başkan Kılıç öğrencilere başarılar diledi

Başkan Kılıç mesajında; “Eğitim ve öğretim hayatı içerisinde gençlerimiz bir maratonun daha sonuna geldi. Evlatlarımız, hedeflerine açılan bir kapı olarak nitelendirebileceğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda emeklerinin karşılığını alabilmek için çaba harcayacaklar. Değerli öğretmen ve velilerimizin özverili çalışmaları ve gönülden desteği ile sınavlara hazırlanan gençlerimizden beklediğimiz yıllardır edindikleri bilgi ve birikimleri sınavlara yansıtarak başarılı olmaları ve emeklerinin karşılığını almalarıdır. İnanıyorum ki çalışan, emek veren, hayallerine giden yolda fedakârlık gösteren öğrencilerimiz bu sınavdan da Allah’ın izniyle güzel sonuçlar elde ederek ayrılacak, ülkemize ve milletimize faydalı meslek erbapları olacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerimle;

Bizler, geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizin her zaman yanında olmayı sürdürecek, başarı yolculuğunuzda her zaman arkanızda olacağız. Azimle, fedakârlıkla, büyük bir özveri ile çalışıp emek verdiğiniz bu sınavda hedeflerinize ulaşmanızı temenni ediyor, sizleri sevgiyle kucaklıyorum.

Başarılar çocuklar” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.