Öne Çıkanlar DEAŞ operasyonu KûtülAmâre Zaferi
banner797

Osman Tosuner Yeni yılda mesaj yayınladı

Bafra Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tosuner,” Bir yıl daha nihayete ererken, yaşanan her günden ayrı tecrübeler edinilmiş olması ve bu tecrübeler ışığında yeni yıla yepyeni umutlarla başlangıç yapılması huzur, mutluluk ve başarılara birlikte ulaşabilmemizin şartı olduğunu” kaydetti.

İsrail katliamını kınayan Tosuner,” 2023 Yılına bakıldığında, ülkemiz afetlerle uğraştı, depremde kaybedilen hayatlar çok canımızı yaktı. 6 Şubat depreminin sarıldığı bu günlerde, İsrail’in Filistin’e uyguladığı vahşeti, dünyaca görmekteyiz. Siviller çocuklar katlediliyor. Biran önce savaşın bitmesini istiyoruz. İsrail savaş suçu işlediği ve çocukların katillerinin cezalandırılmasını 2024 yılında bekliyoruz.” Dedi.

Osman Tosuner,” 2024 yılının milletimize, ülkemize,dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün çiftçilerimize en iyi dileklerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Osman Tosuner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.