Öne Çıkanlar DEAŞ operasyonu KûtülAmâre Zaferi
banner798

Samsun Bafra'da dolandırıcılara karşı önlem

Samsun’un Bafra ilçesinde son dönemlerde artan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlara emniyet personeli tarafından brifing verildi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bafra ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde dolandırıcılık olaylarına dikkati çekmek amacıyla bilgilendirme çalışması yaptı.

Bafra ilçesinde halkın yoğun bulunduğu, cadde, sokak, çay ocakları ve meydanlarda dolandırıcılık suçu ve yöntemleri ile alınacak tedbirler, siber zorbalık, oltalama, güçlü şifre, sosyal medya bağımlılığı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Konuları desteklemek amacıyla bin 546 adet broşür dağıtılırken 5 bin 223 vatandaşla yüz yüze iletişim kurularak bilgilendirme yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.