Öne Çıkanlar Samsun Yeniden Refah Parti Bafra
banner798

Samsun'da öğrenciler karne sevinci yaşadı

Bafra ilçesinde 23 bin 305 öğrenci karnelerini aldı. Fevzi Çakmak İlkokulunda düzenlenen 2022- 2023 Eğitim Öğretim Ders Yılı Sonu Karne Dağıtım Töreni, 6 Şubat depreminde hayatlarını kaybedenler ile şehit ve gazilerin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

3’üncü sınıf öğrencilerinden Bayrak Şiiri okunması, yıl sonunda en çok kitap okuyan öğrencilere hediyelerin verilmesi, 3-B ile 4 - B öğrencilerinden koro eşliğinde okul şarkılarının seslendirilmesinden sonra karne töreni ile program devam etti.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen açılış konuşmasında, geleceğin Türkiye’sini görüyorum. 30 sene sonra bu evlatlarımız bizlerin yerine gelecekler, öğretmenlerimizin faaliyetlerinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bir çok imkansızlıklar içinde çabaladınız, emeğinizi bir çok çocuğumuz için harcadınız, onlara geleceği göstermeye çalıştınız, bu emeklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bir anne baba elinde karneyi tutuyorsa eğitime verdiği desteği görüyorum. Eğitim sizsiz olmaz, eğitim sadece okul ve öğretmen değildir, siz olmazsanız eğitim eksik kalır, iyi ki varsınız, öğretmenlerimize ve okulumuza sahip çıkalım. Bu karne birazda olsa sizin karnenizdir, Çocuğunuza vermiş olduğunuz emeğin göstergesidir. Sizlerde var olun.” Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise, Bu gün 23 bin 305 öğrencimiz velimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte 2022-2023 eğitim öğretim yılını geride bırakmanın heyecanını yaşıyoruz. Sevgili öğrencilerimizi güçlü yarınlara hazırlayan öğretmen ve velilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Karne töreni sonrası öğrencilerle sınıfta günün anısına fotoğraf çekinildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunKarne
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.