Öne Çıkanlar Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Adnan Sarı
banner797

Toprak Tahlil Analiz Laboratuvarı Açıldı
 Bafra Ziraat Odasına 120 bin lira'ya mal olan Toprak Tahlil Laboratuvarı Hacınabi Mahallesi Hacı Kabaş Sokak’ta açılarak hizmete girdi. Açılışa Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven,Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hmet Dursun, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, ilçe ziraat odaları başkanları ve daire amirleri katıldı.

Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner '38 bin üyemizle Türkiye’nin en büyük ziraat odaları içinde yer almaktayız. Bafra çiftçisine ovada tarım meyvecilik, sebzecilik, tütün, hayvancılık yapan çiftçimize vermiş olduğumuz sözler vardı. Bunlardan ilk etapta Toprak Tahlil Analiz Laboratuvarıydı. Betxlarge Bunu da gerçekleştirdik. Bundan sonra Toprak Tahlil ve Analiz Laboratuvarımız son sistemle çiftçimize hizmet verecek' dedi.

En sonunda Muratına erdin diyerek sözlerine başlayan Bafra Kaymakamı Halis Arslan Bafra Ziraat odası başkanına Hayırlı olsun dedi. Kaymakam Arslan 'Israrlı bir çalışma sonuçu bu güzel eser ortaya çıktı.Başkan Tosuner'in daha çok projeleri var.Bu onlardan birtanesiydi. Bafra'mız 67780 dekar araziye sahiptir. 67780 dekar arazide 15.000 kişi tarımla uğraşıyor.Bunlardan 6,500 çiftçi ailesi çiftçi kayıt sistemine kayıt edilmiştir.Bu arada Bafra birlik yönünden de ,Türkiyenin En zengin ilçelerin den bir tanesidir'diyerek sözlerini Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin diyerek tamamladı.

Konuşmaların ardından,laboratuvarın protokol tarafından açılışı yapıldı. Laboratuvarı gezen Kaymakam Arslan ve Belediye Başkanı Zihni Şahin,Görevlilerden laboratuvarın çalışmaları hakkında bilgi aldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.