Öne Çıkanlar DEAŞ operasyonu KûtülAmâre Zaferi
banner798

Yaz Kur'an Kursunda öğrencilere hediye verildi

Samsun’un Bafra ilçesinde yaz Kur’an Kursunu tamamlayan öğrencilere İlçe Müftüsü İbrahim Memiş tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Hacı Mahmut Sarı Cami’sinde düzenlenen programa öğrenci velileri katılım sağladı. Kur’an Kursu öğrencileri yaz boyunca öğrendikleri ilahi ve duaları ailelerine seslendirdi.

Yaz Kur’an Kursu’nda  5 ile 17 yaş arası, toplam 80 Kur’an Kursu öğrencisine çeşitli hediyeler verildi.

Birinci olan Suriyeli Huteybe Mansour’a bisiklet, ikinci olarak sayılan 6 kurs öğrencisine törende 6 adet akıllı saat hediye edildi.

İlçe Müftüsü İbrahim Memiş, diğer Kur’an kursu öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.

Bafra ilçe Müftüsü İbrahim Memiş ,” Öğrencilerimizi coşkulu görmek bizleri mutlu etti. Yaz kurslarımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız, tüm öğrencilerimiz birazdan hediyelerini alacaklar, sizler insanlara maddi imkan sağlaması gibi, Bafra’mızın geleceğine atılmış manevi tohumlarsınız, Başta velilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Sizler yarınlarımızı inşa edeceksiniz, öğrenmiş olduğunuz Kur’an-ı Kerim dini bilgiler, gelecek hayatınızda ışık tutacak, kötülükten uzaklaştırıp, vatanınızı milletinizi sevmenize, Devletin birlik ve beraberliğine sevmenize gayret etmenize ayrımcılık yapmamanızı bunun gibi hususları sizlere kazandıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, sabırla devam eden siz öğrenci velilerini ve hocalarımızı tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Cami İmamı Fedai Göçmen ise, “Değerli misafirler hepiniz 2023 yılı yaz Kur'an kursu kapanış programına hoş geldiniz. Birbirinden değerli kurs hocalarımızı siz değerli velilerimizi ve hepsi birbirinden değerli evlatlarımızı camimizde ağırlamaktan, Hacı Mahmut Sarı Camii görevlileri adına onur ve gurur duyarız. Bizleri bu yılda bu etkinlikte yalnız bırakmadığınız için sizlere şahsım ve öğrencilerim adına çok teşekkür ederim. ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.