Öne Çıkanlar Samsun İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay
banner797

YURDUSEVEN TEMAYÜL ÖNCESİ  BAFRA TEŞKİLATINA SESLENDİ

 Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yurduseven Teşkilat Mensupları ile Bafra Öğretmen evinde Öğlen yemeğinde buluştu.

AK Parti Bafra Belediye Başkanlığı için Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi Başkan Aday Adayı Tuncay Yurduseven, Teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yurduseven konuştu. Yurduseven, 17 yıldır AK Partinin içinde olduğunu belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti. “Yaklaşık 17 yıldır AK Parti hizmetlerim içerisinde, teşkilatın dışında olan yaklaşık bir ay boşluğumuz var. O bir ay da şu an aday adaylığı sürecindeyim. Bu koşullarda da yine AK Parti teşkilatı içerisinde sahadayım. İlçe Başkanlığı yaptığım dönemde toplumun her kesimiyle diyalog imkanım oldu. Çünkü iktidar partisinin İlçe Başkanı olmak bunu gerektiriyor. Siyasetteki bu tecrübemizle de Bafra halkı için gönülden Bafra Belediyesine Aday Adayı oldum. Sizlerin destekleriyle de yerel seçimlerde Bafra’mız için sahaya çıktık. Belki kulvar farklı bir kulvar. Fakat bizim niyetimiz orada da hemşerilerimize hizmetti, burada da hizmet olacak. Niyetimizde, düşüncemizde bir değişiklik yok.” dedi.


Değerli Teşkilat mensupları Hep şöyle derim secim dönemlerinden sonra “keşke söyle olsaydı, bu işte emeği olan birini burada görseydik, şöyle olurdu böyle olurdu diye partililer olarak üçlü beşli ortamlarda sohbetlerimizde çok sık dile getirdiğimiz zamanlarda serzenişler olmuştur. Bu muhabbetleri hep birlikte yapmışızdır” İşte Bafra AK Parti Teşkilatı için fırsat elinizde 17 yıldır teşkilatın her kademesinde Emek veren Arkadaşınız, bir kardeşiniz olarak Bizlere Pazar günü sizlerden sahip Çıkmanızı bekliyoruz.

İl yönetim kurulu toplantısından ayrılırken Helalık almak için il başkanından söz almıştım ve şöyle bir cümle kullanmıştım. Aynı cümleyi geçtiğimiz ilçe toplantısında kullandım. Bugün daha geniş bir ortamda tekrar söyleyerek sözlerimi bitirmek istiyorum.
17 yıllık emeğimiz var ben bu Emeği Başta İlçe Başkanım ilçe yönetim Kurulu üyelerimiz, Gençlik ve Kadın Kolları başkanımız, Mahalle Başkanlarımız Meclis Üyelerimiz “HEPSİNE EMANET EDİYORUM” dediğim zaman İl Başkanımız dedi ki! Çok ağır bir yük attın bize, Bende başkanım Eğer bu yük sizin kaldıramayacağınız bir yük olsaydı ben size atmazdım dedim. Aynı şeyi bugün burada söylüyorum. Bu sizin kaldıramayacağınız altından kalkamayacağınız bir yük değil” Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah'a Emanet olun.” Şeklinde konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.